Over ons

Warmte, vriendelijkheid & balans

Warmte, vriendelijkheid & balans - Gijsbear - Babyuitzetlijst & cadeauboxen

Voor deze 3 woorden staat Gijsbear.
Warmte met een vleugje vriendelijkheid brengt alles in balans.
Tijdens mijn zwangerschap werkte ik nog 50 uur in de week. Als toekomstige ouder wou ik graag de beste producten voor onze baby in huis hebben voordat hij ter wereld kwam.

Het bij elkaar zoeken van alle producten kost veel tijd. Tijd die ik graag wou besteden aan het genieten van de zwangerschap; 9 maanden klinkt lang, maar jemig wat gaat de tijd snel! Ik merkte al gauw dat ik niet alle kwaliteitsproducten bij 1 winkel kon halen.

Zelfs tijdens de weeën heb ik nog online bestellingen gedaan. Ik dacht; dit kan anders! Waarom niet alle kwaliteit producten in 1 shop?

Ik heb unieke babyproducten samengesteld om het voor jullie als aanstaande ouders makkelijker te maken en kostbare tijd te besparen. Elk product is met zorg uitgezocht en gecontroleerd.

Wij versturen binnen Nederland en België, maar wij versturen in overleg ook met veel liefde naar andere landen.

De producten zijn van topkwaliteit en duurzaam daar wil ik mee zeggen dat ik jullie als gezin de beste producten wil leveren, maar tegelijkertijd ook de zorg wil nemen voor de natuur. Daarom hebben alle stoffen een hoog absorberend vermogen en zijn OEKO, TEX of GOTS gecertificeerd.

Heb je vragen of een speciaal verzoek?
Mail of chat gerust met mij. Binnen 2 uur heb je een antwoord!

Zwanger | Beruchte baby uitzetlijst | En nu? - Gijsbear - Babyuitzetlijst & cadeauboxen

Zwanger | Beruchte baby uitzetlijst | En nu?

11 mei 2023 - Nieuws is bekend; binnenkort wordt je mama/papa. Je krijgt van de verloskundige een prachtige baby uitzetlijst wat je allemaal nodig hebt voordat jouw baby ter wereld komt. Dat wordt afvinken maarrr!... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.